Gisteren heb ik alweer mijn 2e laminaat vloer bij Directfloor.nl besteld! Zit er ook wat voor jou tussen bij directfloor.nl/s/laminaat?

Via een vriend kwam ik terecht bij de webwinkel Directfloor.nl. Deze winkel verkoopt A-kwaliteit laminaat vloeren en PVC vloeren tegen lage prijzen.  Omdat die vriend erg goede ervaringen had met Directfloor.nl ben ik ook gaan kijken voor een nieuwe laminaat vloer. Gelijk viel me het grote assortiment laminaat vloeren op. De filters op de website maken het erg makkelijk om een keuze te maken. Zo kun je zoeken op prijs, kleur en merk. De winkel biedt twee merken aan: Kronoswiss en Kronotex. Tevens kun je ze makkelijk bellen of mailen voor vragen. Je hebt geen gezeur met openingstijden. Het voordeel van een webwinkel is namelijk dat je 24/7 kunt bestellen.

Lage prijs laminaat

Voor een hoge prijs hoeft je niet bang te zijn. De winkel biedt een 100% lage prijs garantie voor hun A-kwaliteit assortiment laminaat vloeren. Daarnaast kun je zelf een bezorgdatum kiezen. Ook heeft de winkel een grote voorraad en levert het direct vanuit de fabrikant.

Directfloor.nl is een complete laminaat webwinkel die zegt wat het doet. Een aanrader voor je laminaat vloeren!

liminaat vloer kopen