Ik woon al een aantal jaar samen met mijn vriendin in dezelfde woning in Utrecht. Ik wilde ons huis graag een nieuwe uitstraling geven. Ik ging daarom op het internet op zoek naar een webshop die led verlichting aanbiedt tegen een betaalbare prijs. Ik kwam na een tijdje zoeken uit op de website van ledslets.

Letsleds

Meer informatie op de website

Toen ik op het internet op zoek ging naar een webshop voor led lampen kreeg ik erg veel zoekresultaten Nadat ik een tijdje een aantal websites met elkaar had vergeleken kwam ik uit op de website van ledslets. Op de website was erg veel informatie te vinden over het bedrijf zelf en over de producten die ze aanbieden. Ook was er erg veel informatie te vinden over wat het bedrijf de klanten aanbiedt. Ze bieden een erg groot assortiment aan dus je hebt als klant erg veel keuze in zeer veel verschillende producten. Ook zijn er een aantal beoordelingen te vinden van voorgaande klanten van ledslets. Dit vind ik persoonlijk meestal erg belangrijk voordat ik een aankopen doe. Nadat ik een tijdje in het assortiment had gekeken ben ik overgegaan tot een aankoop van een aantal led lampen en led dimmers.